WÖRWAG Pharma: Stručnost u oblasti "Biofaktora"

woerwagpharma-teaser-unternehmen

»Jedna od naših prednosti je ta što ostajemo porodična kompanija koja preuzima odgovornost. Zalažemo se za vrednosti kojih nema u bilansu stanja i nastavljamo da se razvijamo nezavisno od banaka ili investitora. Ljudskost, bliskost i sopstvena odgovornost su odlike velikog tima koji je spreman da se stalno menja i poboljšava.«

Monika Wörwag i dr Marcus Wörwag, generalni direktori kompanije WÖRWAG Pharma.

Pročitajte intervju

 WÖRWAG Pharma je farmaceutska kompanija sa predstavništvima širom sveta. Kompanija se specijalizirala u pravcu razvoja i distribucije biofaktora. Biofaktori su vitamini, minerali i elementi u tragovima.

WÖRWAG Pharma portfolio se sastoji iz lekova koji se izdaju na recept, OTC preparata i dijetetskih suplemenata. Svi proizvodi su dostupni isključivo u apotekama, koriste se za lečenje komplikacija dijabetesa kao što su neuropatije i kardiovaskularne bolesti.
U 2018. godini kompanija je sa 900 zaposlenih u više od 35 zemalja ostvarila prodaju od 211 miliona eura.
WÖRWAG Pharma je porodična kompanija koju vodi Monika Wörwag i Gerhard Mayer. Dr. Fritz Wörwag je osnovao kompaniju u Stuttgartu 1971. godine. Sedište kompanije danas je u Böblingenu.

Istorijat

Gradska apoteka u Štutgartu, u kojoj je sve počelo jednog dana 1965. godine, još uvek pripada našoj kompaniji.

Od tada smo, zahvaljujući uspešnim tržišnim strategijama, postali zastupljeni u više od 35 država. Zaposleni u našim predstavništvima širom sveta predstavljaju naš brend. I pored toga, naše poreklo ostaje naša glavna referentna tačka: ono nam daje potreban oslonac za prihvatanje novih ideja kako bismo, uz pomoć njih, mogli da oblikujemo budućnost.

woerwagpharma-history

Naša vizija

Da budemo bliže i da bolje pomažemo.

Da se približimo potrebama svojih kupaca. Da budemo bliže ljudima: da bismo ih bolje razumeli i da bismo im bolje pomagali.

Naše vrednosti

To su odgovornost, rezultat i identifikacija.

  • Odgovornost: Nije samo reč, već stvarna vrednost sa čvrstim korenima.
  • Rezultat: Profitabilan rast je naš cilj. Na način koji odgovara našem imidžu.
  • Identifikacija: Lako se identifikujete sa nečim što ste značajno unapredili. Saradnja, svest o vrednostima i motivacija.
woerwagpharma-elder-businesswomann-whit_two-colleagues

Lokacije

woerwagpharma-map

Već uspešno poslujemo u više od 35 država. Naš cilj je da se i dalje širimo i to, pre svega, u Aziji i Latinskoj Americi. Radićemo to držeći se ekonomskih principa i svog primarnog sedišta u Nemačkoj.

pročitati više